Τεχνολογία

Το emake.gr και οι Game Vets πορεύονται μαζί

emakegamevets

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Από σήμερα η στήλη του Gaming στην σελίδα emake.gr θα φιλοξενεί τους Game Vets.

Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία έχει σαν σκοπό να φέρει και τους “σχετικούς” και τους όχι τόσο “φανατικούς”, πιο κοντά στο Gaming με πολλά κείμενα και αφιερώματα για γνωστά Videogames που ήρθαν, που έρχονται ή που είχαν… έρθει κάποτε και έφεραν την επανάσταση. Κοινώς καλύπτεται μία μεγάλη γκάμα που ενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Το μανιφέστο μάλιστα των Game Vets βρήκε… συνοδοιπόρο στο emake.gr, γεγονός το οποίο ελπίζουμε να βρει και πολλούς ακόμα “συνοδοιπόρους” από την σελίδα εδώ. Μάλιστα χαρακτηριστικό σημείο από το μανιφέστο είναι “το θέλεις, θα το έχεις”, αφού οι Game Vets δέχονται Challenges και δημιουργούν εκπομπές, αφιερώματα, reviews, ρετρό, μονόλεπτες εκπομπές με fun facts από All Time Classic παιχνίδια, ακόμα και unboxing άμα χρειαστεί από τους συντελεστές!

Λίγα λόγια για το μανιφέστο των Game Vets:

Οι Game Vets είναι μία παρέα όλοι άνω των 30 ετών. Παρά τις υποχρεώσεις που δημιουργεί η σημερινή εποχή (δουλειά, οικογένειες κλπ κλπ) κανένας από αυτή τη παρέα δεν θέλει να αφήσει απ’ έξω το αγαπημένο μας Gaming. Για αυτό το λόγο, ότι θα βλέπετε από εδώ και μπρος στη στήλη αυτή του emake.gr θα είναι προϊόν αυστηρής επιλογής ώστε να γεμίζει εποικοδομητικά ο ελεύθερος χρόνος. Κοινώς, αν το δείτε εδώ, τότε αξίζει και να παίξετε!

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί παρέα στο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Gaming.