ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Πουλάμε εφαρμογές υπολογιστών “προγράμματα” για κάθε λογισμικό στην αγορά και υπολογιστές έτοιμους μαζί με το λειτουργικό και το λογισμικό για επιχειρήσεις και επαγγελματίες gamers. Δηλαδή ανάλογα την δουλειά που χρειάζεστε τον υπολογιστή έχουμε προεγκατεστημένα τα προγράμματα που θα χρειαστείτε μαζί με τις άδειες τους.

Αν δεν έχουμε στην ιστοσελίδα μας την εφαρμογή ή τον υπολογιστή που ζητάτε, επικοινωνήστε μαζί μας. Δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα όλα τα προϊόντα μας.

Πουλάμε σε όλες τις γωνιές αυτού του όμορφου κόσμου.
Τα περισσότερα λογισμικά είναι πολυγλωσσικά, έτσι εάν αγοράσατε ένα πολύγλωσσο λογισμικό και είστε από τη Γαλλία, την Ιταλία ή την Αφρική για παράδειγμα, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στην προτιμώμενη γλώσσα σας.

Εάν το λογισμικό που έχετε αγοράσει δεν είναι πολύγλωσσο ή δεν έχει τη γλώσσα σας, μην φοβάστε! Όλα τα λογισμικά έχουν προεγκατεστημένη την αγγλική γλώσσα.

Μέσω ίντερνετ.
Στέλνουμε την ψηφιακή άδεια στο email σας μαζί με το link που θα το κατεβάσετε την εφαρμογή.
* Οι περισσότερες από τις συνδέσεις λήψης είναι απευθείας από την ιστοσελίδα κατασκευής του λογισμικού, αλλά ορισμένες από αυτές μπορεί να είναι από συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.
* Σε ορισμένα προϊόντα μας υπάρχει η επιλογή “Αποστολή CD/DVD” σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε μέσω του ίντερνετ ή απλά επιθυμείτε να έχετε και το CD του προϊόντος, ωστόσο σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι το CD του κατασκευαστή αλλά ένα απλό CD ώστε να σας εξυπηρέτηση. Φυσικά στέλνουμε το προϊόν που παραγγείλατε και μέσω email που είναι η προεπιλεγμένη μέθοδος αποστολής.

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται μέσα 24 ώρες εκτός από τις άδειες των student & educational της Autodesk που χρειάζονται 7 ημέρες και τους υπολογιστές και λάπτοπ που χρειάζονται από 3-10 ημέρες ανάλογα το προϊόν.

Η διεύθυνσή μας είναι:

  • 61 Bridge Street, Kington, HR5 3DJ, Αγγλία.
  • Στράβωνος 67, Περιστέρι, Αθήνα, 12135, Ελλάδα.

Η αρχιτεκτονική του υπολογιστή σας είναι είτε 32-bit, είτε 64-bit, ανάλογα με τον επεξεργαστή (CPU) που έχετε. Οι περισσότεροι επεξεργαστές στους σύγχρονους υπολογιστές και laptops έρχονται με 64-bit, καθώς τα 32-bit είναι πιο παλιά τεχνολογία. Οι 64-bit επεξεργαστές, με απλά λόγια, είναι πιο ισχυροί από τους 32-bit επεξεργαστές και μπορούν να κρατήσουν και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και λειτουργίες ταυτόχρονα.

Μπορούμε να πουλήσουμε παντού και το εννοούμε. Άτομο, εταιρεία, μη κερδοσκοπική οργάνωση, επιχείρηση, νοσοκομείο, δημόσια αρχή, κυβέρνηση, κρατικό τμήμα και ούτω καθεξής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εξαρτάται αν είστε ιδιώτης ή εταιρεία.
Για να σας αποσταλεί τιμολόγιο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό ΑΦΜ της επιχείρησής σας ή του οργανισμού σας στην σελίδα checkout.

Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε τις ακόλουθες πληρωμές:

  • Με Paypal
  • Με Κάρτα
  • Με κατάθεση σε τράπεζα