Νέα

Τα Windows 11 ήρθαν

windows 11 ελληνικα

Σε μια εποχή που ο υπολογιστής παίζει πιο κεντρικό ρόλο στη ζωή μας, τα Windows 11 έχουν σχεδιαστεί για να σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που αγαπάτε.

Τα Windows υπήρχαν ανέκαθεν για να είναι ένα στάδιο για την καινοτομία στον κόσμο. Ήταν η ραχοκοκαλιά των παγκόσμιων επιχειρήσεων και όπου οι άχρηστες νεοφυείς επιχειρήσεις έγιναν γνωστά ονόματα. Ο Ιστός γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Windows. Είναι το μέρος όπου πολλοί από εμάς γράψαμε το πρώτο μας email, παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι για υπολογιστή και γράψαμε την πρώτη γραμμή κώδικα. Τα Windows είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν να δημιουργήσουν, να συνδεθούν, να μάθουν και να επιτύχουν – μια πλατφόρμα στην οποία βασίζονται σήμερα περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι.

Η ευθύνη του σχεδιασμού για τόσους πολλούς ανθρώπους είναι κάτι που δεν παίρνουμε ελαφρά. Οι τελευταίοι 18 μήνες έφεραν μια απίστευτη αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε τους υπολογιστές μας. περάσαμε από την τοποθέτηση του υπολογιστή στη ζωή μας στην προσπάθεια να χωρέσουμε ολόκληρη τη ζωή μας στον υπολογιστή. Οι συσκευές μας δεν ήταν μόνο εκεί που πηγαίναμε για συναντήσεις, μαθήματα και για να ολοκληρώσουμε τα πράγματα, αλλά εκεί που ήρθαμε για να παίξουμε παιχνίδια με φίλους, να παρακολουθήσουμε υπερβολικά τις αγαπημένες μας εκπομπές και, ίσως το πιο σημαντικό, να συνδεθούμε μεταξύ μας. Στη διαδικασία, βρεθήκαμε να αναδημιουργούμε τις κουβέντες του γραφείου, τις φλυαρίες στο διάδρομο, τις προπονήσεις, τις χαρούμενες ώρες και τις γιορτές των εορτών – ψηφιακά.

Αυτό που ήταν τόσο ισχυρό ήταν η αλλαγή στον υπολογιστή που είδαμε και νιώσαμε – από κάτι πρακτικό και λειτουργικό σε κάτι προσωπικό και συναισθηματικό. Αυτό μας ενέπνευσε καθώς κατασκευάζαμε την επόμενη γενιά Windows. Για να σας χτίσουμε ένα μέρος που να αισθάνεστε οικείο, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, να μάθετε, να παίξετε και το σημαντικότερο, να συνδεθείτε με όλους τους νέους τρόπους.

Απλοποιήσαμε τη σχεδίαση και την εμπειρία χρήστη για να ενισχύσουμε την παραγωγικότητά σας και να εμπνεύσουμε τη δημιουργικότητά σας. Είναι μοντέρνο, φρέσκο, καθαρό και όμορφο. Από το νέο κουμπί Έναρξη και τη γραμμή εργασιών έως κάθε ήχο, γραμματοσειρά και εικονίδιο, όλα έγιναν σκόπιμα για να έχετε τον έλεγχο και να φέρετε μια αίσθηση ηρεμίας και ευκολίας. Βάλαμε το Start στο κέντρο και διευκολύναμε τη γρήγορη εύρεση αυτού που χρειάζεστε. Το Start χρησιμοποιεί τη δύναμη του cloud και του Microsoft 365 για να σας δείχνει τα πρόσφατα αρχεία σας ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή στην οποία τα προβάλλατε νωρίτερα, ακόμα κι αν ήταν σε συσκευή Android ή iOS.

Τα Windows ήταν πάντα για να σας βοηθήσουν να εργάζεστε όπως θέλετε, προσφέροντας ευελιξία πολλών παραθύρων και τη δυνατότητα να κουμπώνετε εφαρμογές δίπλα-δίπλα. Νέο στα Windows 11, παρουσιάζουμε τις Snap Layouts, τις Snap Groups και τους Desktops για να παρέχουμε έναν ακόμα πιο ισχυρό τρόπο πολλαπλών εργασιών και να παραμένετε στην κορυφή του τι πρέπει να κάνετε. Αυτές είναι νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα παράθυρά σας και να βελτιστοποιήσετε την ακίνητη περιουσία της οθόνης σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ό,τι χρειάζεστε ακριβώς όπως θέλετε σε μια διάταξη που είναι οπτικά καθαρή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ξεχωριστούς επιτραπέζιους υπολογιστές για κάθε μέρος της ζωής σας και να τους προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας – φανταστείτε ότι έχετε έναν Επιτραπέζιο υπολογιστή για εργασία, παιχνίδια ή σχολείο.

Τα Windows 11 μειώνουν την πολυπλοκότητα και σας προσφέρουν απλότητα.
Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να συνδεθείτε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν

Ένα άλλο κρίσιμο μέρος για να σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που αγαπάτε είναι να σας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι τελευταίοι 18 μήνες οδήγησαν σε νέα συμπεριφορά για το πώς δημιουργούμε ουσιαστικές συνδέσεις με ανθρώπους ψηφιακά. Ακόμη και όταν αρχίζουμε να επιστρέφουμε σε πιο προσωπική αλληλεπίδραση, θέλουμε να συνεχίσουμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να μένουν κοντά ο ένας με τον άλλο ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Και δεν θέλουμε η συσκευή ή η πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε να αποτελεί εμπόδιο.

Με τα Windows 11, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Chat από το Microsoft Teams ενσωματωμένο στη γραμμή εργασιών. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα μέσω κειμένου, συνομιλίας, φωνής ή βίντεο με όλες τις προσωπικές σας επαφές, οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή στην οποία βρίσκονται, σε Windows, Android ή iOS. Εάν το άτομο με το οποίο συνδέεστε στην άλλη άκρη δεν έχει κατεβάσει την εφαρμογή Teams, μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε μαζί του μέσω αμφίδρομου SMS.

Τα Windows 11 σάς προσφέρουν επίσης έναν πιο φυσικό τρόπο για να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του Teams, επιτρέποντάς σας να κάνετε άμεση σίγαση και κατάργηση σίγασης ή να αρχίσετε να παρουσιάζετε απευθείας από τη γραμμή εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.