Η παραγγελία πληρώνεται με τους εξής τρόπους.

Οι διαθέσιμες επιλογές πληρωμής είναι:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • Πληρωμή με κάρτα.

Αν θέλετε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας καταθέστε στην τράπεζα της επιλογής σας το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε και στείλτε μας μια φωτοτυπία της κατάθεσης με e-mail στο [email protected]. Μόλις παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα σας στείλουμε τα προϊόντα σας. Παρακάτω βρείτε τους διαθέσιμους λογαριασμούς:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. Η συνεργαζομενη τραπεζα ειναι η Alpha Bank και ο αριθμός iban είναι ο αναγραφόμενος. IBAN: GR3501401570157002340000755

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα που σας δίνετε μέσω της σελίδας παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.emake.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω paypal θα σας ζητηθεί να κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας και εν συνεχεία να κάνετε την πληρωμή μέσω του τρόπου πληρωμής paypal. (Δεχόμαστε και πληρωμές κάρτας μέσω paypal σε περίπτωση που σας εμφανίζεται η επιλογή).