Νέα

Το M3gan σερβίρει το Small Wonder με μια πλευρά του φόνου στο πρώτο του τρέιλερ

Sponsor logo

Ένα σφιχτό στιγμιότυπο μιας πολύ ζωντανής αλλά ξεκάθαρα αποκαρδιωτικής και ανησυχητικής κούκλας που μοιάζει με ένα νεαρό κορίτσι με ασυνήθιστα μεγάλα μάτια που διαπερνούν μπλε.  Η κούκλα έχει ένα εμφανώς επικριτικό πρόσωπο και πλαισιώνεται και στις δύο πλευρές από κανονικά λούτρινα ζωάκια.
Η M3gan η κούκλα που κάθεται ανάμεσα στα αθύρματα της. | Universal Pictures

Μόνο η αφίσα για τον επερχόμενο τρόμο της Universal M3gan, από τον σκηνοθέτη Τζέραρντ Τζόνστον, ήταν αρκετό για να φαίνεται ότι η ταινία μπορεί να αξίζει μια θέση στον κανόνα της μεγάλης κούκλας δολοφόνος. Αλλά βλέποντας το τρέιλερ της ταινίας, είναι ξεκάθαρο αυτό M3ganπρόκειται για ένα είδος τρέλας που οφείλει εξίσου πολλά στα πραγματικά και σχεδόν λειτουργικά ρομπότ του Tesla, όπως και στο Παιδικό παιχνίδι franchise και κλασικά όπως Μικρό θαύμα.

Σε σενάριο Akela Cooper και συμπαραγωγός James Wan, M3gan αφηγείται την ιστορία της Gemma (Allison Williams), μιας ρομποτικής της οποίας η δουλειά και η προσωπική ζωή συγκρούονται όταν η ανιψιά της Cady (Violet McGraw) μένει ξαφνικά ορφανή μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αν και η Gemma δεν θέλει ακριβώς να μεγαλώσει η ίδια ένα παιδί, στο Cady, βλέπει την ευκαιρία να δοκιμάσει το M3gan (με φωνή Jenna Davis), ένα εξελιγμένο android που κατασκεύασε η ίδια και οι συνεργάτες της μηχανικοί για να είναι ο απόλυτος φίλος και σύντροφος για μοναχικά παιδιά.

Αν και η M3gan γίνεται πολύ για την Cady στο νέο τρέιλερ, δεν περνάει πολύς καιρός που τα ευχάριστα του ρομπότ παρακάμπτονται από την κύρια οδηγία της για την προστασία του ανθρώπινου φορτίου της και αρχίζει να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν ένα από αυτά τα μηχανικά σκυλιά Boston Dynamics βρίζει δεν θα οπλίσει ποτέ. M3ganΣίγουρα έχει καταρρίψει όλο το ανατριχιαστικό θέμα της κούκλας και φαίνεται ότι η αίσθηση του χιούμορ της ταινίας θα έρχεται σε καλή αντίθεση με το τεράστιο θράσος που θα έχει. Αλλά δεν θα ξέρουμε πώς ακριβώς Μ3και τα δυο στοιβάζεται ενάντια σε αληθινούς θρύλους όπως Άναμπελ έως ότου η ταινία βγει στους κινηματογράφους τον επόμενο χρόνο στις 6 Ιανουαρίου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 13, αλλά Προθεσμία αναφέρει ότι έχει μετακινηθεί προς τα πάνω μια εβδομάδα.

Ενημέρωση, 19 Οκτωβρίου, 19:30 ET: Ενημερώθηκε για να σημειώσετε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *