Autodesk

Τι νέο υπάρχει στα Civil 3D, InfraWorks και ReCap Pro 2023 – Reimagined Infrastructure

1654681090 Τι νέο υπάρχει στα Civil 3D InfraWorks και ReCap Pro

Τι νέο υπάρχει στα Civil 3D, InfraWorks και ReCap Pro 2023

Αρχική σελίδα

Κοινοποίηση στο Facebook

Μοιραστείτε το στο Twitter

Μοιραστείτε το στο LinkedIn

Ρωτήσατε, Ακούσαμε – Ανακαλύψτε το Civil 3D, το InfraWorks και το ReCap Pro νέες κυκλοφορίες

Η ανοικοδόμηση της γηρασμένης υποδομής του κόσμου έχει γίνει προτεραιότητα για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο — και εμείς στην Autodesk κατανοούμε ότι ο ρόλος που διαδραματίζετε σε αυτές τις προσπάθειες είναι κρίσιμος. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τις νεότερες δυνατότητες και λειτουργίες στις εκδόσεις 2023 των Autodesk® Civil 3D®, Autodesk® InfraWorks® και Autodesk® ReCap™ Pro.

Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις σε αυτές τις εκδόσεις εμπνεύστηκαν από εσάς, τους πελάτες μας – αυτές περιλαμβάνουν προόδους στον αυτοματισμό και τη βελτιστοποίηση, αποδοτικότητες σχεδιασμού για επιχειρήσεις κοινής ωφελείας υπό πίεση, σχεδιασμό σιδηροδρομικών και αστικών κατασκευών και βασικές βελτιώσεις απόδοσης.

Οι γνώσεις, οι ιδέες και οι γνώσεις σας είναι απαραίτητες για να κάνουμε τα προϊόντα μας να σας εξυπηρετούν καλύτερα. Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να μας βοηθάτε να διαμορφώνουμε μελλοντικές εκδόσεις – για να το κάνετε αυτό, εγγραφείτε στο πρόγραμμα Autodesk Infrastructure Futures.

Πριν προχωρήσουμε, θέλουμε να αναγνωρίσουμε ότι, ενώ για πολλούς, η πανδημία υποχωρεί σιγά σιγά στο παρασκήνιο της καθημερινότητάς μας, εξακολουθεί να αποτελεί ανησυχία. Επωφεληθείτε από την πύλη μας για τον COVID-19 για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε στο “επόμενο κανονικό”.

Τώρα, ας σας δείξουμε γιατί είμαστε ενθουσιασμένοι με τα πιο πρόσφατα και καλύτερα εργαλεία που σας βοηθούν να σχεδιάζετε, να σχεδιάζετε και να παραδίδετε τα έργα υποδομής σας.

Ας ξεκινήσουμε με το Civil 3D 2023

Βελτιστοποίηση βαθμολόγησης για Civil 3D

Το Grading Optimization κυκλοφόρησε με μεγάλη θαυμασμό για το Civil 3D 2022. Από τότε, είμαστε απασχολημένοι να το κάνουμε ακόμα καλύτερο με νέες λειτουργίες, όπως:

 • Μη συγγραμμικά τμήματα – Αυτή η ενημέρωση εξαλείφει τις γραμμές συγγραμμικών χαρακτηριστικών, μειώνοντας τον αριθμό των γραμμών χαρακτηριστικών που πρέπει να διαχειριστεί ένας πελάτης και μειώνοντας την αστάθεια σχεδίασης.
 • Κέντρο βοηθείας — Αυτή η νέα διεπαφή παρέχει στους χρήστες βοήθεια, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος βοήθειας Grading Optimization, βασικής βοήθειας ροής εργασιών, σεμιναρίων και δειγμάτων αρχείων.
 • Κέντρο ειδοποιήσεων — Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία βελτιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των διενέξεων μεταξύ περιορισμών.
 • Βελτιωμένα γραφήματα σύγκλισης και επικύρωσης — Αυτά τα γραφήματα σάς βοηθούν να παρακολουθείτε την πρόοδο και την ποιότητα της βελτιστοποίησης. Έχουν βελτιωθεί για να παρέχουν καλύτερη ορατότητα και πιο χρήσιμη βοήθεια κατά τη διαδικασία βελτιστοποίησης.
 • Βελτιωμένη γραμμή προόδου — Η γραμμή προόδου προσφέρει τώρα οπτικές ενδείξεις σχετικά με το τρέχον στάδιο της διαδικασίας βελτιστοποίησης.

Δίκτυα Πίεσης

Αυτές οι βελτιώσεις στο Civil 3D 2023 αποτελούν άμεση απάντηση σε προτάσεις πελατών που εργάζονται στη διάταξη δικτύου πίεσης βάσει διαδρομής και στην επεξεργασία ροών εργασίας. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

 • Ένα κείμενο “Αναζήτηση κατά λέξη-κλειδί” στην αναπτυσσόμενη λίστα εξαρτημάτων πίεσης, που υποδεικνύει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση στη λίστα
 • Η δυνατότητα εμφάνισης δεδομένων συνόλου ιδιοτήτων του τμήματος σχεδίου δικτύου πίεσης/βαρύτητας σε μια ετικέτα προβολής προφίλ
 • Βελτιώσεις επεξεργασίας προφίλ
 • Μείωση του αριθμού των PVI στο προφίλ λειτουργίας σωλήνα για να κόψετε μόνο μήκη και αγκώνες
 • Αφαίρεση της στήλης Dynamic από το παράθυρο διαλόγου Pipe Run Profile
 • Προσθήκη προφίλ αναφοράς στο παράθυρο διαλόγου Pipe Run Profile
 • Προσθήκη μήκους κοπής σε PVI
 • Διευκρίνιση της συμβουλής εργαλείου για “Εκκαθάριση PVI”
 • Χρήση προεπιλεγμένου μήκους κοπής από τις ρυθμίσεις χαρακτηριστικών αν δεν ορίζεται μήκος κοπής στη λίστα εξαρτημάτων
 • Διευκρίνιση της προειδοποίησης “Μη υποστηριζόμενη γεωμετρία”.

Διακόπτες και διαβάσεις σιδηροτροχιών

Οι ενημερώσεις στο Civil 3D 2023 διευκολύνουν την εργασία σε διακόπτες σιδηροτροχιών και διασταυρώσεις, καθώς και σχολιασμούς κρίσιμων δεδομένων ανύψωσης και ανύψωσης.

 • Κατάλογοι ΗΠΑ και σενάριο μετατροπής: Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, θα χαρείτε να ακούσετε ότι μπορείτε να επεκτείνετε τη Βιβλιοθήκη Καταλόγου στις ΗΠΑ. Μαζί με τον βασικό κατάλογο των ΗΠΑ υπάρχει ένα σύνολο σεναρίων για τη μετατροπή καταλόγου των ΗΠΑ.
 • Ετικέτα πληροφοριών Cant: Ένα απαραίτητο στοιχείο σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, αυτή η ετικέτα σάς επιτρέπει να προσθέτετε πληροφορίες ευθυγράμμισης, επίκλισης και προφίλ σε οποιονδήποτε σταθμό σε μια ευθυγράμμιση.
 • Αντικατάσταση καταλόγου: Μπορείτε τώρα να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα κατάλογο με έναν κατάλογο που φέρει το ίδιο όνομα καταλόγου και μονάδα, εάν έπρεπε να τον τροποποιήσετε για να διορθώσετε ένα σφάλμα, να αλλάξετε ένα μοντέλο, να βελτιώσετε μια λειτουργία ή να αναβαθμίσετε ένα πρότυπο. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε μοντέλα ή να τροποποιήσετε τις παραμέτρους και τις τιμές ενός μοντέλου.

Πρόσθετες ενημερώσεις για το Civil 3D 2023

 • Σετ Στερεά Ακίνητα Corridor:Παρέχει πρόσθετα δεδομένα συνόλου ιδιοτήτων για Corridor Solids για την ικανοποίηση των Εντολών BIM. Τα δεδομένα του συνόλου ιδιοτήτων ενημερώνονται επίσης δυναμικά με αλλαγές στο διάδρομο.
 • Αποτελεσματικότητα Στόχευσης Διαδρόμου:Επιτρέπει το φιλτράρισμα των επιλογών στόχου, τη στόχευση πολλαπλών επιφανειών και τη δυναμική στόχευση συγκεκριμένων επιπέδων.
 • Subassembly Συνθέτης:Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο βοηθητικής καμπύλης που να είναι συγκρίσιμο με τα υπάρχοντα αντικείμενα βοηθητικής γραμμής και βοηθητικού σημείου. Η λειτουργία αποθήκευσης υποδεικνύει πότε έχουν γίνει αλλαγές στη διάταξη.
 • Project Explorer:Προσθέστε περιλήψεις σε πίνακες και ποσότητες και προσαρμόστε τα ύψη σειρών για πίνακες.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο InfraWorks 2023

Το InfraWorks χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση δεδομένων, τη μοντελοποίηση περιβάλλοντος, την οπτική αξιολόγηση των εννοιών σχεδίασης και την επικοινωνία του σχεδιαστικού σκοπού. Σε αυτήν την έκδοση, παραδώσαμε προόδους στις διαδικασίες σχεδιασμού και ανάλυσης πολιτικών κατασκευών.

Ελέγξτε για ενημερώσεις παραμετρικού περιεχομένου

Πριν από αυτήν την κυκλοφορία, η διαχείριση ενημερώσεων στο παραμετρικό περιεχόμενο για τη σχεδίαση γέφυρας και σήραγγας θα μπορούσε να είναι δυσκίνητη, γνωρίζουμε. Σε αυτήν την έκδοση, οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν παραμετρικό περιεχόμενο γέφυρας και σήραγγας στην Παλέτα στυλ και να ελέγξουν για ενημερώσεις. Αυτές οι αλλαγές και ενημερώσεις μπορούν στη συνέχεια να εφαρμοστούν σε όλες τις παρουσίες στο μοντέλο InfraWorks. Ολοκληρώθηκε!

Ενημερώσεις από το Autodesk Structural Bridge Design 2023

Το να χρειάζεται να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις διαστάσεις της χαλύβδινης δοκού στα μοντέλα InfraWorks για να τις διατηρήσετε σε συγχρονισμό με τυχόν αλλαγές στο μοντέλο δομικής ανάλυσης δεν είναι ιδανικό. Έτσι, ενεργοποιήσαμε μια αμφίδρομη ροή εργασίας μεταξύ της δομικής ανάλυσης και του μοντέλου παραμετρικής γέφυρας.

Οι αμφίδρομες ροές εργασίας μεταξύ InfraWorks και Autodesk Structural Bridge Design (ASBD) επιτρέπουν μια πιο αποτελεσματική διαδικασία για τη διαχείριση των αλλαγών στις διαστάσεις της χαλύβδινης δοκού κατά την επανάληψη των έργων σχεδιασμού γεφυρών. Τώρα, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις διαστάσεις της χαλύβδινης δοκού στο ASBD για μοντέλα ανάλυσης Line Girder ή Refined Bridge που εξάγονται από το InfraWorks και να αντικατοπτρίζονται αυτόματα αυτές οι αλλαγές στο παραμετρικό μοντέλο InfraWorks.

Πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά στο Autodesk Structural Bridge Design 2023

 • Αυτοματοποιήστε το δείγμα κωδικοποίησης:Δείγμα κώδικα σε C# παρέχεται για να βοηθήσει τον αυτοματισμό με πλήρη πρόσβαση στο τμήμα σχεδίασης δομικής γέφυρας και στις παραμέτρους δοκού για κώδικες σχεδίασης Αυστραλίας και Ευρώ.
 • Μεταφορά φορτίων τμήματος σχεδίασης:Βελτιωμένη ροή εργασιών για τη μεταφορά των αποτελεσμάτων της δομικής ανάλυσης σε τμήματα σχεδιασμού, δημιουργώντας αυτόματα τις θήκες φόρτωσης του τμήματος σχεδιασμού.
 • Εισαγωγή & Εξαγωγή Φορτίων Σχεδιασμού:Τα φορτία του τμήματος σχεδίασης μπορούν να εισαχθούν και να εξαχθούν μέσω του δέντρου του εξερευνητή δεδομένων.
 • Σπίτι Σχεδιασμού Δομικής Γέφυρας:Το Structural Bridge Design Home βελτιώνει την πρόσβαση και την προβολή πληροφοριών που σχετίζονται με μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα.

Βελτιώσεις παραμετρικής δημιουργίας περιεχομένου

Με αυτήν την τελευταία έκδοση του InfraWorks, απαλύναμε τον πόνο της χρήσης της προσθήκης Infrastructure Parts Editor για το Inventor για την εξαγωγή στοιχείων για χρήση στο InfraWorks. Με το InfraWorks 2023, προσθέτοντας ένα νέο στυλ στην καρτέλα Παλέτα στυλ > Παραμετρικά μοντέλα, μπορείτε απλώς να υποδείξετε οποιοδήποτε εξάρτημα ή διάταξη Inventor και θα προστεθεί ως νέο στυλ. Το αγαπάμε κι αυτό.

Η εύρεση εντολών που πρέπει να εκτελέσετε μπορεί μερικές φορές να είναι μια τρομακτική εργασία, ειδικά αν είστε νέος χρήστης ή σας πιέζει ο χρόνος. Με τις πολλές δυνατότητες που υπάρχουν στο InfraWorks, είναι εύκολο να χαθείς ανάμεσά τους, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας να διατηρήσουμε τις εντολές οργανωμένες. Για να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία, έχουμε εισαγάγει το Command Search για το InfraWorks. Τώρα, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε πιο γρήγορα στην εργασία που πρέπει να εκτελέσετε χρησιμοποιώντας απλούς όρους για να αναζητήσετε τις εντολές που χρειάζεστε όταν τις χρειάζεστε. Και, αυτό το εργαλείο διατηρεί ένα ιστορικό των προηγούμενων ενεργειών σας, καθιστώντας το προσβάσιμο ακόμα πιο απλό.

Ανάλυση Λεκάνης Απορροής & Βελτιστοποίηση Προφίλ

Από τον Απρίλιο του 2022, το Watershed Analysis και το Profile Optimization είναι πλέον υπηρεσίες που είναι ενσωματωμένες στο InfraWorks. Δεν απαιτούνται πλέον πιστώσεις στο cloud ή διακριτικά για να επωφεληθείτε από αυτές τις δυνατότητες.

Και για το ReCap Pro 2023, παρουσιάζεται το Autodesk Docs point viewer cloud

Το Autodesk® ReCap™ Pro 2023 κυκλοφορεί μια συναρπαστική βελτίωση που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στον τρόπο κοινής χρήσης των έργων ReCap. Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε πλέον να μοιράζεστε μεγάλα σύνολα δεδομένων ReCap με άλλους χρήστες για οπτικοποίηση, παρουσιάσεις και ροές εργασιών επιθεώρησης επιτόπου, μόνο με πρόγραμμα περιήγησης και Έγγραφα Autodesk. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να κατεβάζετε μεγάλα σύνολα δεδομένων ReCap στις συσκευές σας! Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη και θεμελιώδης για τις ροές εργασίας που βασίζονται σε σύννεφο για δεδομένα καταγραφής πραγματικότητας. Όχι μόνο φέρνει τα δεδομένα καταγραφής πραγματικότητας στις πόρτες προϊόντων όπως το Civil 3D και το Revit, αλλά διαθέτει επίσης όλες τις δυνατότητες προβολής Forge, όπως εργαλεία μέτρησης, εργαλεία σχολιασμού, κοινή χρήση και συγχρονισμό, καθιστώντας την εξουσιοδότηση σχεδίασης πιο ισχυρή ενώ διατηρεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του έργου στο ίδια σελίδα.

Μάθετε περισσότερα: https://blogs.autodesk.com/recap/whats-new-in-recap-pro-2023/

Η τελευταία έκδοση των Civil 3D, InfraWorks και ReCap Pro προσφέρει νέες δυνατότητες, βελτιώσεις και βελτιώσεις απόδοσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραδώσετε έργα υποδομής πιο αποτελεσματικά και με καλύτερα αποτελέσματα. Από τον σχεδιασμό και τον σχεδιασμό έως την κατασκευή, αυτά τα εργαλεία συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την αποτελεσματικότερη συνεργασία και την καινοτομία.

Επισκεφτείτε τους ιστότοπους των προϊόντων μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι νέο υπάρχει στις εκδόσεις 2023 των Civil 3D, InfraWorks και ReCap Pro. Και συντονιστείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο “Τι νέο υπάρχει” και ακούστε από τους Υπεύθυνους Προϊόντων μας για τα πιο πρόσφατα και τα καλύτερα σε αυτά τα εργαλεία.

Ενδιαφέρεστε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και πληροφορίες; Θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας ή να μοιραστείτε ιδέες για τα προϊόντα μας Infrastructure; Εγγραφείτε στα φόρουμ προϊόντων και τις ιδέες μας.

Τα Civil 3D, InfraWorks και ReCap Pro είναι διαθέσιμα ως ανεξάρτητα προϊόντα ή στη συλλογή AEC. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο τις ροές εργασίας του έργου σας με τη συλλογή AEC.


 • Αρχική σελίδα

Μπόμπι ντελ Ροζάριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *