Νέα

Η NY AG προσπαθεί να εξηγήσει πώς η δωρεάν ροή Yankees της Apple είναι χειρότερη από την καλωδιακή τηλεόραση

Boston Red Sox v New York Yankees

Boston Red Sox - New York Yankees
Φωτογραφία της Sarah Stier/Getty Images

Ο σταρ των Yankees Aaron Judge θα μπορούσε να σπάσει ένα ρεκόρ εντός έδρας στον αγώνα της Παρασκευής με τους Boston Red Sox και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα δωρεάν μέσω της εκπομπής Friday Night Baseball του Apple TV. Αλλά σε tweet πριν από το παιχνίδι, η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James ζήτησε συγκεχυμένα να μεταφερθεί το παιχνίδι στο τοπικό καλωδιακό δίκτυο Yankee Entertainment and Sports (YES) της Νέας Υόρκης και αφού προχώρησε λίγο πίσω, κάλεσε τα βήματα για να παρακολουθήσουν την Apple. εκπομπή «βάρη».

Όλο το έπος ξεκίνησε με ένα tweet από τον James στις 15:04 ET.

Οι απαντήσεις σε αυτό το tweet είναι αρκετά σκληρές, με κόσμο επισημαίνοντας σωστά ότι ο James υποστηρίζει το καλώδιο επί πληρωμή όταν η Apple κάνει streaming το παιχνίδι δωρεάν μέσα στην εφαρμογή Apple TV ή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης σε όλες τις περισσότερες συσκευές, εφόσον διαθέτετε Apple ID.

Σχεδόν δύο ώρες μετάΟ Τζέιμς πήρε έναν πιο απαλό τόνο, αν και παρέμεινε λίγο σταθερός.

Το 2022, όταν τα κινητά τηλέφωνα είναι πανταχού παρόντα και όλοι παρακολουθούν βίντεο μέσω Netflix, YouTube ή TikTok, αυτές οι «απαιτήσεις» δεν φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολο να ικανοποιηθούν. Αν και υπάρχουν ακραίες θήκες και δεν έχει συνδέσει κάθε θεατής την τηλεόρασή του στο δίκτυο (ή ίσως η τοπική αθλητική μπάρα δεν μπορεί να βρει πώς να συνδέσει ένα dongle και να αλλάξει την είσοδο), το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ορατό σε άτομα στις οθόνες έχουν γύρω τους.

Εκείνη ακολούθησε με αυτό:

Με τη δωρεάν πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, απλά δεν φαίνεται ότι υπάρχουν σημαντικά «βάρη» για να μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι. Ούτε η Apple ούτε η MLB απάντησαν σε αιτήματα για σχόλια από Το χείλος.

Δυστυχώς, αυτή μάλλον δεν θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής απογοητευμένους σχετικά με το πού μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αθλητικό αγώνα. Καθώς μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple και η Amazon συνεχίζουν να επενδύουν περισσότερα σε δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών αγώνων, το να γνωρίζετε ακριβώς πού μπορείτε να δείτε το επόμενο μεγάλο παιχνίδι θα γίνει τόσο μπερδεμένο όσο το να καταλάβετε πού μπορείτε να μεταδώσετε ροή Χάρρυ Πόττερ. Και όλα αυτά συμβαίνουν πριν μάθουμε πού θα καταλήξει το προσοδοφόρο πακέτο NFL Sunday Ticket — για το οποίο η Apple φέρεται να είναι πρωτοπόρος.

Ο αγώνας των New York Yankees εναντίον των Boston Red Sox ξεκινά στις 19:05 ET.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *